Продавници за пари

Продавници за пари

 М КЕШ  е првата онлајн компанија за финансиски услуги во Македонија која работи на пазарот од 2015 година. Компанијата работеше целосно онлајн, но во обид да се развива и да нуди повеќе можности на своите клиенти од неодамна М КЕШ веќе располага и со канцеларии "Продавница за пари" во кои исто така може да се аплицира за кредит.

Во пресрет на своите клиенти, М КЕШ нуди брзо кредитено одобрување до 15 минути за износи од 3000 - 70.000 денари. Износот може да се исплати во готово или да биде префрлен на вашата трансакциска сметка. Првите канцелариивеќе сеотворени  во градовите Скопје, Штип, Струмица, Велес, Куманово, а претстоии  отворање на уште канцеларии низ цела Македонија.

М КЕШ е модел на финансиски услуги создаден и хармонизиран според потребите на македонскиот пазар. Ние ви нудиме мали брз паричен заем, лесен и достапен во вистинско време кога ви се потребни финансиски средства.

Ние веруваме во M КЕШ и се држиме до принципите на одговорно кредитирање - нашите заеми се одобруваат со јасни услови за клиентот. Нашите заеми се исплаќаат преку фиксни неделни или месечни рати кои гарантираат   на нашите клиенти предвидливост и висок степен на контрола над отплатата на заемот.

Од: | 07-12-2018 | Категорија: Брз кредит

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat