Како фунционира М Фикс

Избери твој кредит

Избери го износот и периодот на кредитот, кој најдобро одговара на твоите потреби, преку нашиот калкулатор. Откако ќе го направите својот избор за брз кредит, нашиот едноставен калкулатор ќе ја пресмета месечната рата и општиот размер на трошоците на твојот брз онлајн кредит.

Аплицирај

Притисни го копчето Аплицирај за да ја завршиш апликацијата за твојот онлајн кредит. Формата за аплицирање е кратка и лесна, која ќе ти одземе не повеќе од 15 минута. Откако успешно ќе аплицираш, очекувај повик од тимот на М Кеш и во меѓувреме подготви си копија од личната карта и бројот на трансакциската сметка.

Опушти се

Откако тимот на М Кеш ќе ги добие неопходните податоци за тебе, барањето ќе се разгледа во рамките на 15 минути, и при одобрување, М Кеш ќе ти ги префрли средствата од одобрениот кредит директно на посочената од тебе трансакциска сметка во рок од 30 минути.

М Кеш ги префрла одобрените кредити на трансакциска сметка од Понеделник до Петок вклучително од 08:30 до 17:00 часот.

Ако веќе си бил наш клиент и сакаш да аплицираш за нов брз онлајн кредит одново или да направиш промени по сегашниот кредит, јави ни се +389 (2) 51 15 000.

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat