Featured job
ТОКМУ ТЕБЕ ТЕ БАРАМЕ
Работи како Кредитен Консултант
За да станете Кредитен Консултант, потребно е да бидете комуникативни и амбициозни. Нема ограничувања за пол, возраст, образование и работно искуство 18+
Аплицирај
Job image

МЕНАЏЕР ЗА РАЗВОЈ НА ПРОДАЖБА ЗА ТЕРИТОРИЈА НА СКОПЈЕ.

  • Град Скопје
  • Краен рок 25.08.2022
  • Референца #Менаџер за развој на продажба за територија на Скопје.

Финансиско друштво M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити.

Финансиско друштво М КЕШ Македонија е дел од Management Financial Group (MFG), која обезбедува финансиски услуги во Бугарија,Украина, Романија,Полска,Чешка и Македонија.

ФД М Кеш како лидер на пазарот нуди брзи кредити преку онлајн каналот, директно преку Продавниците за пари и преку третиот канал - мрежа на Мобилни кредитни консултанти (МКК).

Со цел да ги задоволиме потребите на населението преку обезбедување на удобна услуга на место и време кое му одговара на секој клиент и ширење на постоечката мрежа на мобилни кредитни консултанти  М Кеш има потреба од Менаџер за развој на продажба за територија на Скопје.

 

 

Опис на работни задачи:

-креирање на свој тим  преку ширење на мрежа на мобилни кредитни консултанти

-интервјуирање, селекција и ангажирање на мобилни кредитни консултанти

-теоретска обука на мобилни кредитни консултанти ( запознавање со продуктите кои ги нудиме и условите )

- практична обука на мобилни кредитини консултанти ( продажба на продукти на терен )

- Ширење на база на нови клиенти преку МКК

-Координација и менаџирање на продажниот тим на компанијата

-Одговорен за постигнување на продажните планови и таргети

-Стратешко планирање, предлагање, следење и анализирање на плановите и трошоците за продажба

 

 

Потребни квалификации:

-Самоиницијативност

- Добра организираност

- Пожелно искуство на иста или слична позиција

- Валидна возачка дозвола, Б категорија;

-Одлични и организаторски и комуникациски способности

-Високо ниво на интегритет и доверливост

-Лидерски и аналитички вештини;

-Флексибилност, проактивност и лојалност;

-Способност за индивидуална и тимска работа.

- Посветеност и одговорност кон задачите и работата

-Можност за извршување на задачи во куси рокови и справување со работа под притисок

-Познавање на Microsoft Office

 

 

Ние нудиме:

-Компетитивна плата

-Дополнителни бонуси

-Пријателска работна атмосфера

-Динамична и одговорна работа со постојан раст

-Работа на терен

-Работа со тим од професионалци и индивидулаци,кои веруваат во интегритет,тимска работа и отворена комуникација

-Можност за внатрешни и надворешни обуки за усовршување во областа

 

 

Испратете го вашето CV или мотивационо писмо на

careers@mcash.mk или

verica.stojanovska@mcash.mk