Во овој динамичен и постојано променлив свет, ние ги слушаме и разбираме потребите на нашите клиенти. Ние ги поддржуваме со соодветните производи на нивното патешествие

Со илјадници вработени ширум светот, нашиот брзо растечки тим е секогаш во потрага на талентирани личности кои би ни помогнале во исполнувањето на нашата визија да бидеме појдовната точка на секој кредит

Слободни позиции

Каков човек бараме

idea

Креативни

Ние развиваме темелно разбирање на потребите на нашите клиенти и ја користиме нашата експертиза во креирањето на релевантни производи за решавање на истите.

heart

Способни

Ние сме отворени и транспарентни во взаемната соработка, градејќи доверба кај нашите клиенти, партнери и колеги.

gear

Врски

Ние градиме интересни и кооперативни врски со колегите, и ја употребуваме љубопитноста во потрагата на начини да како го подобриме и зголемиме нашиот бизнис.

settings

Искусни

Ние ги охрабруваме луѓето да се спротистават на статусот кво, да носат одлуки и да бидат упорни во нивната имплементација.

Слободни позиции

 • Правник

  Скопје

  Финансиско друштво M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друштво М КЕШ Македонија е финансиска...

  Аплицираj
 • Бизнис аналитичар

  Скопје

  Финансиско друштво M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друштво М КЕШ Македонија е финансиска...

  Аплицираj
 • Агенти за наплата на терен на територија на Македонија

  Македонија

  М-Kеш постојано има потреба од надополнување на потенцијалната база на заинтересирани кандидати. Во моментот имаме потреба од:    Агенти за наплата на терен на територија на Македонија 1. Протребни квалификации -...

  Аплицираj

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat