Агенти за наплата на терен на територија на Македонија

Македонија

М-Kеш постојано има потреба од надополнување на потенцијалната база на заинтересирани кандидати. Во моментот имаме потреба од:

 

 Агенти за наплата на терен на територија на Македонија

1. Протребни квалификации

- Комуникативен

- Снаодлив

- Авторитетна и одговорна личност

- Можност за справување со проблематични клиенти

 

2. Ние нудиме:

- Поволни услови  

- Обука во компанијата

- Работа на терен

- Возачка дозвола Б категорија и сопствено возило

 

Доколку сметате дека одговарате на нашите барања, а ние на Вашите очекувања, Ве молиме доставете го вашето  CV на нашата електронска адреса careers@mcash.mk

Ние гарантираме доверливост на сите апликации за работа и ќе ги исконтактираме само одобрените кандидати во потесниот круг на избор.

Испрати CV

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat