IT Специјалист

Македонија

IT Специјалист

 

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана во отпуштање на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Фирмата се наметнува на пазарот во Македонија и нејзиниот тим вклучува млади, креативни и амбициозни вработени.Компанијата е дел од меѓународна група, која располага со развиена мрежа на територијата на Бугарија, Украина, Романија, Полска, Чешка и Македонија.Нашата основна мисија е да развиеме една ефикасна, динамична и организирана компанија.Во врска со разширувањето на компанијата, бараме да назначиме амбициозен, комуникативен и одговорен вработен на позицијата ,,IT Специјалист”.

 

Вашите задолженија

 • Врши подршка и помош на вработените при нивната работа со техниката и софтверот.
 • Ја извршува функцијата на асистент/поддршка од далечина на компанискиот ИТ оддел
 • Обезбедува подготовка и инсталација на комјутерската техника.
 • Решава настанати технички проблеми – ја следи состојбата на програмските производи и бази на податоци, за кои одговара.
 • Ја следи, контролира и распределува техниката на друштвото.
 • Креира, следи и затвара тикети во интерен Тикетинг систем на друштвото
 • Одговара за добивањето, дистрибуција и испорака на мобилни и фиксни телефони во друштвото.

 

Нашите барања:

 • Искуство за работа со Windows, MS office, internet и desktop апликации.
 • Високо образование.
 • Јазични квалификации: Одлично познавање на англиски јазик.
 • Персонални квалитети и вештини – висок степен на организираност и флексибилност, точност, оперативност и прецизност, лојалност , вештина за тимска работа, комуникативност.

 

Предност е:

 • Искуство во администрација на мрежи.
 • Искуство во работа со Windows server.
 • Искуство во работа со MS ACTIVE DIRECTORY
 • Искуство во работа со – Adobe photoshop, Adobe flash, Adobe Illustrator, GIMP
 • Искуство во WebDesign.
 • Искуство во VoIP

 

Ние нудиме:

 • Динамична работа во млад и мотивиран тим.
 • Социјален пакет и мобилен телефон.
 • Стручна обука и зголемување на квалификацијата.
 • Можности за долгорочен професионален развој во меѓународна компанија.
 • Работен договор и полно осигурување.

 

Ако сметате дека одговарате на нашите услови, а ние на Вашите барања, очекуваме да аплицирате за оваа работна позиција - детална автобиографија и актуелна слика. Ве молиме, одбележете Ref.№ на позицијата за која аплицирате. Гарантирана доверливост на сите апликации за работа. Ќе ги исконтактираме само одобрените кандидати. Ве молиме испратете ги вашите кандидатури на e-mail: careers@mcash.mk

 

Испрати CV

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat