М Фит

Ние во М Кеш направивме целосно нови готовински заеми прилагодени на твоите потреби.

Максимална сума
100 000
Плаќање
Biweekly

Ние во М Кеш направивме целосно нови готовински заеми прилагодени на твоите потреби.

Кредит на рати е финансиска услуга, која е наменета за долгорочна потреба од пари. Корисникот сам го избира рокот и максималната сума која ја сака, и на тој начин флексибилно го одредува износот на ратата.

М Кеш ти предлага брз онлајн кредит М Фикс до 100 000 денари, за кој аплицирањето е целосно онлајн или на телефонот +389 (2) 51 15 000.

М Фит е брз онлајн кредит, кој се исплаќа на рати од 14 денови до 12 месеци.

Аплицирањето за брз онлајн кредит М Фит е лесно, бесплатно и необврзувачко.

По одобрување на кредитот можеш да се откажеш од условите на кредитот.

Зошо да избереш М Фит

 • Над 10 години искуство, над 600 000+ клиенти и над 1 000 000+ обезбедени кредити.
 • М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е овластено и регулирано од Министерството за Финансии со Решение за Друштво 12-27558/4.
 • Во М Кеш секогаш се обидуваме да кажеме ДА
 • Аплицирањето е целосно онлајн или на телефон +389 (2) 51 15 000.
 • Одговор на барање за брз онлајн кредит во рок од 30 минути.
 • Преносот на средствата од одобрениот кредит на трансакциската смета на клиентот е до 1 час.
 • Твојата кредитна историја не е проблем за нас.
 • Работиме доверливо, сигурно и со висок процент на одобрение.
 • Кредитираме индивидуално, брзо, флексибилно и транспарентно.

Како фунционира М Фит

Избери твој кредит

Избери го износот и периодот на кредитот, кој најдобро одговара на твоите потреби, преку нашиот калкулатор. Откако ќе го направите својот избор за брз кредит, нашиот едноставен калкулатор ќе ја пресмета месечната рата и општиот размер на трошоците на твојот брз онлајн кредит.

Аплицирај

Притисни го копчето Аплицирај за да ја завршиш апликацијата за твојот онлајн кредит. Формата за аплицирање е кратка и лесна, која ќе ти одземе не повеќе од 15 минута. Откако успешно ќе аплицираш, очекувај повик од тимот на М Кеш и во меѓувреме подготви си копија од личната карта и бројот на трансакциската сметка.

Опушти се 

Откако тимот на М Кеш ќе ги добие неопходните податоци за тебе, барањето ќе се разгледа во рамките на 15 минути, и при одобрување, М Кеш ќе ти ги префрли средствата од одобрениот кредит директно на посочената од тебе трансакциска сметка во рок од 30 минути.

М Кеш ги префрла одобрените кредити на трансакциска сметка од Понеделник до Петок вклучително од 08:30 до 17:00 часот.

Ако веќе си бил наш клиент и сакаш да аплицираш за нов брз онлајн кредит одново или да направиш промени по сегашниот кредит, јави ни се +389 (2) 51 15 000.

Услови за апликација за М Фит

Ние во М Кеш јасно разбираме, дека кога имаш потреба од мал заем, независно за каква причина, некои од првите прашања, кои што ти доаѓаат на памет се "Колку брзо ќе разберам дали е одобрен кредитот?" и "Колку брзо ќе ги добијам парите на сметка?".

Веднаш штом ја пополните формата за аплицирање, ние ќе се поврземе со тебе за да ја верифицираме потребната информација, и во рок од 15 минути потоа, ние сме во состојба да ви ја пренесеме одлуката.

Понекогаш се случува да не можеш да ја дадеш потребната информација веднаш или ние да имаме потреба од дополнителни податоци. Ако се најдеш во ваква ситуација, не грижи се, тоа не значи дека нема да го разгледаме твоето барање за брз онлајн кредит. Ова се однесува само на мал број од нашите кандидати за кредит, но тоа не значи дека нема да бидат разгледани барањата.

Ние сме горди да кажеме дека сме одговорен кредитор и за нас навистина е важно да сме сигурни дека ќе ти понудиме кредит кој е токму за тебе. На тој начин ние треба да се увериме, дека ќе можеш да си го дозволиш кредитот и ќе можеш да ги плаќаш ратите по истиот.

Во М Кеш очекуваме да земеш кредит само ако си сигурен, дека ќе можеш да го вратиш навреме. Да бидеш коректен кон нас, како и ние што сме коректни кон тебе.

Твоето барање ќе биде разгледано од нашиот кредитен оддел, во согласност со сите принципи и законски барања за обработка на твоите лични податоци.

Услови за апликација за кредит М Фит:

 • Износ: Од 3 000 до 100 000 MKD
 • Рок: Од 14 денови до 12 месеци.
 • Отплата: Двоседмична рата
 • Потребни документи: Лична карта и валидна трансакциска сметка со месечни примања