(Е)М КЕШ, (Е)М СМАРТ ТЕЛЕВИЗОР!

Аплицирај за брз кредит од Мкеш од 1 ноември до 15 јануари и можеш да добиеш 1 од 20 смарт телевизори!

Наградната игра "Земи кредит и освој 50 инчен Смарт Телевизор" заврши на 15.01.2020 година Аплицирај за најбрз кредит на нашиот сајт

www.mcash.mk

Види ги добитниците во делот на "Добитници" Ви благодарам Поздрав,