Mисиjа

Mисиjа

Да даваме одговорно и транспарентно брзи и поволни кредити.

Морал и етика

Ние ги цениме, почитуваме и ги разбираме нашите клиенти.

Одговорност

Ние ги даваме одговорно нашите кредити, според потребите и можностите на нашите клиенти согласно добиената лиценца од Министерство за финансии.

Транспарентност

Ние сме чесни и коректни со нашите колеги, клиенти и партнери.

Лојалност

Ние градиме долгорочни односи со нашите клиенти, засновани на доверба и меѓусебна подршка.

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat