Продавници за пари

Не е сé во парите, но некогаш навистина ти се потребни повеќе.
М Кеш е веќе во вашиот град!

Аплицираjте за брз кредит од М Кеш во продавниците за пари во Скопje, Штип, Струмица, Велес, Куманово, Тетово, Гостивар, Кавадарци и Кочани и добиjте ги парите на рака за само 15 минути.


Скопје - Кисела Вода
(каj Стара Чешма)


Адреса:
Иван Козаров бр. 64

Телефон: 075 210 822

Скопје - Центар
(Б.Ц. Палома Бjанка - приземjе)


Адреса:
Б.Ц. Палома Бјанка,
ул. Даме Груев бр. 16 локал 1

Телефон: 075 210 811

Штип
(на "едносмерната" улица)

Адреса:
Ванчо Прќе ББ

Телефон: 075 207 844

Струмица
(плоштад "Гоце Делчев")

Адреса:
Б. Мучето бр. 12


Телефон: 075 207 866

Велес
(Спроти "Јаворот кај фонтаната")

Адреса:
8-ми Септември бр. 37, приземje


Телефон: 075 220 602

Куманово
(Спроти плоштадот – кај "Вартекс трафиките")

Адреса:
Ленинова бр. 2, влез 3, приземjе


Телефон: 075 220 601


Тетово
(спроти стара печатница)

Адреса: Борис Кидрич 11


Телефон:
075 360 009

Гостивар
(кај стара Аида)

Адреса: бул. ЈНА бр.75


Телефон:
075 360 007

Кавадарци
(спроти кафе-бар "Рома")

Адреса: Илинденска бр. 109


Телефон: 075 330 255

Кочани
(спроти Киното)

Адреса: ВМРО 81


Телефон: 075 330 266Битола

(кај Ленски мост)

Адреса: Бул. 1ви Мај


Телефон: 075 239 801

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat