Услови за апликација за М Фикс

Ние во М Кеш јасно разбираме, дека кога имаш потреба од мал заем, независно за каква причина, некои од првите прашања, кои што ти доаѓаат на памет се "Колку брзо ќе разберам дали е одобрен кредитот?" и "Колку брзо ќе ги добијам парите на сметка?".

Веднаш штом ја пополните формата за аплицирање, ние ќе се поврземе со тебе за да ја верифицираме потребната информација, и во рок од 15 минути потоа, ние сме во состојба да ви ја пренесеме одлуката.

Понекогаш се случува да не можеш да ја дадеш потребната информација веднаш или ние да имаме потреба од дополнителни податоци. Ако се најдеш во ваква ситуација, не грижи се, тоа не значи дека нема да го разгледаме твоето барање за брз онлајн кредит. Ова се однесува само на мал број од нашите кандидати за кредит, но тоа не значи дека нема да бидат разгледани барањата.

Ние сме горди да кажеме дека сме одговорен кредитор и за нас навистина е важно да сме сигурни дека ќе ти понудиме кредит кој е токму за тебе. На тој начин ние треба да се увериме, дека ќе можеш да си го дозволиш кредитот и ќе можеш да ги плаќаш ратите по истиот.

Во М Кеш очекуваме да земеш кредит само ако си сигурен, дека ќе можеш да го вратиш навреме. Да бидеш коректен кон нас, како и ние што сме коректни кон тебе.

Твоето барање ќе биде разгледано од нашиот кредитен оддел, во согласност со сите принципи и законски барања за обработка на твоите лични податоци.

Услови за апликација за кредит М Фикс:

  • Македонско државјанство
  • Навршени 18 години
  • Валидна е-маил адреса и мобилен телефонски број
  • Трансакциска сметка
  • Копија од валидна лична карта

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat