Важно известување

Важно известување

15-06-2020 | 0 Коментари | 724

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Враќање на стандардно работно време во Продавниците за пари

Согласно одлуките на Владата за укинување на полицискиот час, Продавниците за пари повторно се враќаат со стандардно работно време. 

Скопје-Палома Бјанка  
Понеделник-Петок  09:00-19:00 часот     

Сабота-Недела Затворено     


Скопје-Аеродром 
Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот  

Сабота-Недела Затворено 


Скопје-Драчево 
Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот       

Сабота-Недела Затворено


Скопје-Ѓорче Петров 
Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Скопје-Кисела Вода

Понеделник-Петок 09:00-19:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Скопје-Лептокарија

Понеделник-Петок 09:00-19:00 часот 

Сабота-Недела Затворено


Велес 

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот 

Сабота-Недела Затворено


Битола

Понеделник-Петок 09:00-19:00 часот 

Сабота-Недела Затворено


Дебар

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Гевгелија

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Гостивар

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Кавадарци

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Кичево

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Кочани

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот 

Сабота-Недела Затворено


Крива Паланка 

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот 

Сабота-Недела Затворено


Куманово

Понеделник-Петок 09:00-19:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Охрид 

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Прилеп

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот 

Сабота-Недела Затворено


Радовиш

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Штип

Понеделник-Петок 09:00-19:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Струга

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Струмица 

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Тетово

Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот

Сабота-Недела Затворено


Контакт Центар

Понеделник-Петок 08:30-19:00 часот

Сабота 10:00-17:00 часот 

Недела Затворено 


 

М Кеш ги советува своите клиенти во претстојниот период да ги користат дигиталните и телефонските канали за комуникација кои им стојат на располагање, a доколку сепак граѓаните имаат неодложна потреба за посета во Продавниците за пари, нашите филијали се обезбедени со средства за дезинфекција, маски и сите потребни работи за заштита, кои клиентите ќе можат да ги користат при посета.

При посетата на филијала, Ве молиме придржувајте се кон мерките за заштита на Вашето лично здравје и здравјето на оние околу Вас, па затоа, додека чекате да бидете услужени од нашите вработени, држете растојание од најмалку 2 метри. Дополнително, доколку забележите дека во филијалата се присутни повеќе од две лица, причекајте пред влезот на филијалата. Грижата за нашите клиенти и нашите вработени е секогаш наш приоритет.

 

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat