Три причини  зошто клиентите го преферираат кредитот со жирант

Три причини зошто клиентите го преферираат кредитот со жирант

24-06-2020 | 0 Коментари | 169

М КЕШ секојдневно ја докажува грижата за своите клинети и населението преку нудење на кратки брзи и удобни позајмици, каде з сумата и периодот на исплата одлучува клиентот.

Покрај застапеноста преку онлајн, кредитирање, пари на рака во Продавница за пари, паралелно преку можноста за изборот на продукт, се грижиме и за потребите на клиентите, каде се стремиме да одговориме на нивните потреби.

Од истражувањето направено со нашите клиенти, издвојуваме три причини поради кои нашите клиенти го сакаат овој продукт:

1.Нудиме поволни услови - нашите клиенти сметаат дека со овој продукт сме рамо до рамо со населението и нудиме ексклузивни услови кои неможат да ги добијат во друга финансиска институција. Се согласуваат дека сумата која треба да ја вратат е симболична. Од тука се појавува интересот на клиентите навремено да го исплатат кредитот со жирант и повторно кога ќе имаат потреба од средства да си аплицираат за овој продукт. Едноставно го сметаат за лесен и сигурен извор на дополнителни средства. Нашите клиенти навремено ги сервисираат обврските кон кредитите бидејќи се задоволни од условите и сакаат да си ја задржат соработката со М КЕШ.

2.Лесен за исплата-во истражувањето нашите клиенти  истакнаа дека износите кои треба да ги исплаќаат се минимални, и ратата во М КЕШ не им претставува дополнително оптоварување на личниот буџет. Практични и едноставни рати.

3.Брзо го одобруваме кредитот и потребната документација е минимална– клиентите сметаат дека е практично тоа што истиот брзо се одобрува иако е со жирант.

Документацијата која треба да ја достави жирантот е минимална. Тоа ни овозможува и овој продукт иако има неколку чекори повеќе од останатите наши продукти, да си ја задржиме брзината и квалитетот на услугата и истиот да биде одобрен за 15 минути.

Задржуваме квалитетна и брза услуга и покрај тоа што клиентот треба да обезбеди жирант, парите се достапни веднаш !

М КЕШ од самото основање работи неуморно на градење на на својот бренд преку квалитетна, брза и транспарентна услуга. Активно ги следи случувањта во индустирјата и се стреми преку својот тим на професионалци да обезбеди новитети како во начинот за достапност до финансиски средства, така и во креирање продукти погодни за сечиј џеб !

Следете не преку нашите социјални мрежи и на нашата веб страна за да бидете во тек со се она што го превзема М КЕШ !

 

 

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat