Зошто да го одберете М Кеш кога имате потреба од дополнителни финансии?

Зошто да го одберете М Кеш кога имате потреба од дополнителни финансии?

02-06-2020 | 0 Коментари | 280

Живееме во време каде секојдневно светот напредува во секој сегмнет и од таму се среќаваме со потребата од дополнителни финансиски средства, без разлика дали ќе ни бидат наменети за подмирување на основните потреби, трошоци или ќе си дозволиме одредено посакувано уживање.

Затоа е тука М КЕШ секогаш во интерес на секоја индувидуа која во даден момент има потреба од финансиски средства на брз, лесен и удобен начин.

Нашата главна цел е нудење на мали, брзи, необезбедени позајмици со краток рок на отплата и удобно во вистински момент, кога лицето има потреба од финансиски ресурс. Нашите кредити се исплаќаат преку фиксни месечни рати, што гарантираат на нашите клиенти мир, предвидливост и висок степен на контрола врз исплатата на заемот.

Одговорно кредитирање е наша јака страна, бидејќи човечки ресурс внимателно ја разгледува кредитната изложеност на клиентите и постапува совесно и одговорно по однос на нивните апликации. Се грижиме за кредитната историја на клиентите и ја креираме соодветната понуда за секој наш клиент поединечно.

Ставаме акцент на информираноста, секогаш навремено, отворено и искрено постапуваме со нашите клиенти и партнери.

Транспарентноста е одлика по која сме препознатливи од самото основање - на нашата веб страна се достапни сите информации за нашите продукти без скриени трошоци. Клиентот самостојно може да го направи изборот за посакуваната сума и периодот на отплата а М КЕШ е тука да ги обезбеди потребите на клиентите.

М КЕШ  е првото финансиско друштво, бренд и лидер на пазарот кое го прилагодува начинот на нудење и добивање на услугата, водени под мотото КЛИНЕТОТ Е НАШ ПРИЈАТЕЛ, СЕКОГАШ НА ПРВО МЕСТО !

Па така покрај онланј кредитирање застапени сме и со 24 Продавници за пари низ територијата на цела Македонија каде лицето може да ги подигне средствата на рака, исто така поседуваме широка мрежа на Мобилни кредитни консултанти чија функција наскоро ќе ја активираме. Нивната дејност ќе биде нудење на нашите услуги на терен со цел клиентот да се чувствува удобно, пари на рака каде и да посакате.

Па така драг читателу додека ја читаш оваа статија можеш да си аплицираш онлајн веднаш, доколку сакате да направите прошетка може да појдете во било која од нашите Продавници за пари да си потпишете договор и да си ги подигнете средствата на рака, доколку не ви се излегува од вашиот дом или ве спречува работата, потпишете го договорот онлајн и парите ќе бидат на вашата трансакциска сметка за 15 минути !

Нашата визија е преку стекнување доверба кај клиентитите и одговорно кредитирање  да го одржиме нашиот бренд на пазарот и да останеме поим за финансиско решение кога имате потреба од пари преку истовремено фаворизирање на сите канали на продажба и достапност во секое време и на секое место.

Стремејќи се  да го асоцираме населението на идеално решение кога има потреба од средства а не да не поистоветуваат со проблематичен финансиски извор и за нашиот бренд да стане препознатилив и надвор од границите на Македонија, ги следиме потребите на населението и креираме продукти кои ќе ги задоволат нивните потреби.

Ние сме првите кои креиравме продукт со жирант !

За да дознаете повеќе за нашиот продукт со жирант и неговите погодности следете не на нашата официјална страна, на социјалните мрежи и очекувајте интересни информации во следната статија.

 

Со М КЕШ кредитите не ве ставаме во проблеми туку ви нудиме идеално брзо решение !

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat