М Кеш низ призма на доверба и поддршка на населението во време на Пандемија

М Кеш низ призма на доверба и поддршка на населението во време на Пандемија

19-05-2020 | 0 Коментари | 322

 Светот од почетокот на годината се соочува со најголемата пандемија во модерното живеење која драстично влијае врз начинот на живеење во актуелниот период. Пандемијата COVID-19предизвика голема човечка, економска и здравствена криза. Кризата се одрази врз македонското општество и неговите ранливи групи. Ги опфати сите категории на луѓе без милост: постари луѓе и млади, жени, мажи и деца. Сите “приморани“ да почитуваат строги мерки за да се победи вирусот. Мерките наложија полциски час, односно “паузирање“ на секојдневието. Негативната енергија се поприсутна кај населението од празните улици, од социјалното дистанцирање и паника од “затворен простор“ т.н. карантин. Вирусот предизвика целосен економски застој, а мерките за забрана на движење значително го отежнаа работниот процес, додека пак голем број на компании или ги намалија или целосно ги прекинаа своите активности.  

   Финасиската криза стави одредена група на луѓе во безизлезна ситуација кога станува збор за финансии. Многу често проблемот се решава со позајмица на пари, едноставно да се покријат тековните трошоци. Да се дојде до пари за кратко време претставува проблем за многумина. Финтек индустријата е потребна со вистинска причина- да се овозможи пристап до финансии за граѓаните во моментот кога е тоа најпотребно многу брзо и едноставно, што директно влијае на квалитетот на животот. Токму затоа, ако се соочувате со проблем наречен намалени месечни плати, неплатени сметки, стравувате од загуба на работното место или се појавил здравствен проблем тогаш М Кеш со своите понуди и олеснителни околности можат да бидат решението што Ви е неопходно.

   Професионалниот и фер однос на нашата компанија М Кеш и квалитетот на услугата кон граѓаните кои имаа потреба од пари во време на пандемија уште повеќе придонесе за зајакнување на меѓусебната доверба и соработка. Преку индивидуален пристап, флексибилност, професионалност и дискреција компанијата веќе 5 години покажа и докажа дека граѓаните имаат на кого да се “потпрат“ во најтешката ситуација. Лесно аплицирање од дома, онлајн преку компјутер или мобилен телефон до пари на трансакциска сметка или кеш на рака, без дополнително обезбедување (жирант). Насочени кон брза и сигурна исплата, бидејќи честопати потребата од пари знае да биде итна.

     И во најголемиот ек на пандемијата посветеноста и грижата за клиентите секогаш наш приоритет. Продавниците за Пари со отворени врати, контакт центарот со непрекината работа и онлајн поддршката 24 часа преку љубезен и транспарентен однос секогаш на располагање за да се задоволат индивидуалните потреби на клиентите. 

  Следи ги препораките на Министерството за здравство за спречување на корона вирусот, грижи се за своето здравје, заштеди време и енергија, аплицирај онлајн.... и не заборавај М Кеш секогаш ќе биде твој финансиски пријател и поддршка.

 

 

 

 

 

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat