М Кеш со Нов Вебсајт

М Кеш со Нов Вебсајт

26-12-2017 | 0 Коментари | 3045

Со огромно задоволство ти го претствавуваме новиот сајт на М Кеш. Минатото едногодишно работење на Македонскиот пазар ни посочи како најдобро да се прилагодиме кон потребите на клиентите, и затоа, направивме големи промени во внатрешната организација на компанијата а воедно и самиот процес на аплицирање и одобрување.

Сите овие промени се рефлектирани на нашиот нов ултра модерен вебсајт. Побрзо и поедноставно, сега ќе можеш да аплцирираш за брз кредит и да ги имаш средствата за помалку од 30 минути. Се надеваме дека ќе ти се допаднат новитетите, и доколку имаш потреба, можеш да аплицираш тука.

Со почит,

Тимот на М Кеш

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat