НОВО! НОВО! НОВО!

НОВО! НОВО! НОВО!

26-12-2017 | 0 Коментари | 2275

Како пионер на македонскиот пазар за брзи кредити, Финанскиското друштво М Кеш Македонија секогаш се стреми да биде поблиску до своите клиенти и со цел да ги задоволи сите потреби на граѓаните на Македонија, преку воведување на иновативни идеи во финансиските услуги.

За првпат во Македонија, познатите М Кеш онлајн кредити сега се поблиску до Вас!

Започнувајќи од 01.12.2017 година, М Кеш започнува да ги нуди своите исклучително брзи кредити и преку 320-те експозитури на АД Македонска Пошта, низ цела Македонија!

Со цел да се приближи до своите клиенти и уште повеќе да го олесни аплицирањето за кредит, М Кеш од 01.12.2017 го зголемува своето национално физичко присуство на целата територија на Македонија, преку директна соработка со АД Македонска пошта.

Отсега, својот Договор за брз кредит можете да го потпишете во најблиската до Вас експозитура на АД Македонска пошта!

Како да стигнете најбрзо до пари, кога Ви се најмногу потребни?

Чекор 1: Посетете ја најблиската експозитура на Македонска пошта и аплицирајте директно на шалтер

Чекор 2: Добијте одговор за Вашата апликација за 15 минти

Чекор 3: Потпишете го Договорот, директно на шалтерот во Македонска пошта

Чекор 4: Парите се веќе префрлени на Вашата трансакциска сметка

Толку е лесно!

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat