Победници во играта Погоди го зборот и заработи со М Кеш

Победници во играта Погоди го зборот и заработи со М Кеш

26-12-2017 | 0 Коментари | 1468

На 22-ти декември 2017 г. М Кеш имаше извлекување, на коешто се извлечени 10 добитници во играта “Погоди го зборот и заработи со М Кеш”.

Наградите се 10 Power Banks.

Имињата на добитниците се:

1. Igor Mitkovski
2. Aleksandra Dimanova
3. Nikolina Cvetkoska
4. Силвана Рафаилоска
5. Teodora Petrovska
6. Vesna Guguloska
7. Nikola Stolesku
8. Draga Murati
9. Tatjana Roskoska
10. Elizabeta Kostovska
 

Им честитаме на добитниците!

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat