Честито Воскресение Христово!

Честито Воскресение Христово!

05-04-2018 | 0 Коментари | 1031

М Кеш Ви ги честита престојните Велигденски празници.

Ви посакуваме Велигденските празници да ви донесат многу топлина и спокојство.

Во Вашето семејство да владее мир и разбирање, Вашата трпеза да биде полна и Вашите срца да бидат исполнети со љубов.

Во врска со претстојните Велигденски празници,сакаме да Ве известиме дека, сите пристигнати барања за кредит во М Кеш  во периодот од 6-ти до 9-ти април 2018 година ќе бидат обработени од 10-ти април 2018 година.

Среќни празници од тимот на М Кеш !

Овој сајт користи колачиња (cookies), за да ги подобри услугите.Разбери повеќе

Сфатив
best live chat