Како да земам кредит

1
Аплицирај
2
Почекај за одговор
3
Примај пари

Како да отплатите кредит

1
Во канцеларијата на М Кеш или кај вашиот сопствен Кредитен Консултант
2
На банкарска сметка или во М Кеш подружница
3
Партнер

Најнови промоции

Летото станува возбудливо! Секој гребе - секој добива!
Види повеќе
Сите нови клиенти на М Кеш до крајот на месец јуни враќаат толку колку што ...
Види повеќе

Видови на кредити

М Фикс
До 100 000 МКД
  • Износ: Од 3 000 до 100 000 MKD
  • Рок: 14 денови до 12 месеци.
  • Отплата: Месечна/двоседмична рата
  • Потребни документи: Лична карта или пасош и валидна трансакциска сметка со месечни примања
М Фит
До 100 000 МКД
  • Износ: Од 3 000 до 100 000 MKD
  • Рок: Од 14 денови до 12 месеци.
  • Отплата: Двоседмична рата
  • Потребни документи: Лична карта и валидна трансакциска сметка со месечни примања
М Сток
До 65 000 МКД

Купувај онлајн, плати на рати со М Кеш преку нашите партнери со многу ниски и поволни камати! 

М Бизнис
До 250 000 МКД

Суми од 60 000 денар до 250 000 денари
Брзо, сигурно и транспарентно 

Зошто треба да ни веруваш!?

70
Кредитни Консултанти
75%
од Македонците го познаваат брендот М Кеш
78%
клиенти го препорачуваат М Кеш
10 000 000
кредити во Европа

Донеси приjaтел

Луѓето веќе имаат шанса да заработат пари во исто време.

Лојална програма

МБонус е специјална програма создадена за лојални клиенти на M Cash Macedonia.

Биди Мобилен Кредитен Консултант

Доколку сакате да се приклучите во трговската мрежа на Финансиско Друштво М Кеш Македонија, сега Ви е можноста. 

За да станете дел од тимот на М Кеш како Мобилен кредитен консултант не ви е потребно CV!

Сé што е потребно е да бидете :

-        Комуникативни

-        Амбициозни

-        Одговорни

-        Организирани

И не постојат ограничувања на пол, возраст, образование или искуство!

Сведоштва

Тони В.
Како редовен клиент во М Кеш наjмногу сум задоволен од eкспедитивноста на компанијата: брзината, коректност од колегите во компанијата со комуникацијата што ја оставаруваат со клиентите и нивната професионалност.
Мирјана В.
Нема чекање по шалтери, нема потпишување на договори и љубезноста од страна на Вашите кол центар оператори и што навистина за 1 час се префрлуваат парите на сметка.
Сашка Д.
Јас како клиент во М кеш имам 4-ти кредит подигнато по ред презадоволна сум од професионалноста брзината и толеранцијата што ја дава М – Кеш кон своите клиенти ако во случај немам можност да извршам уплата.
Вера М.
Највеќе сум задоволна од брзината, љубезноста од страна на колегите покрај високите административни трошоци наjмногу ми се најдоа во пресрет за моето внуче за лекување и други потреби во два збора многу сум задоволна.
Боби С.
Јас како клиент сум презадовелен од професионалноста и брзината на разгледување на барањата за кредити во М Кеш и наjмногу од љубезноста на агентите во компанијата кон нивните клиенти.
Игор С.
Се добива кредит веднаш. Ми дојде во пресрет компанијата во тешка ситуација поврзана со здравствени проблеми.