Полето е задолжително

Приклучи се на М KЕШ програмата за партнери и дополнително заработувај

М КЕШ e првото целосно онлајн финансиско друштво кое дава кредит брзо и лесно, согласно потребите на македонскиот пазар со повеќе од 48 продавници за пари ширум државата и над 160 вработени. Портфолиото на М КЕШ опфаќа различни видови на производи и услуги во областа на микрокредитирањето.
 

Секое физичко или правно лице со добра репутација може да се приклучи во програмата за партнери на М КЕШ Македонија, со само еден единствен линк преку кој се праќаат податоците. Потребно е само уред со интернет конекција (компјутер, таблет или телефон).