Со секој земен кредит најдоцна до 31 Maj станувате потенцијален добитник на фантастични парични награди . Замислете, секоја недела доделуваме по 9 999 ден. на еден среќен добитник и главна награда со неверојатни 99.999 ден. ! Како да учествувате: Земете кредит во периодот од 01 Април до 31 Мај ...
Види повеќе