Featured job
ТОКМУ ТЕБЕ ТЕ БАРАМЕ
Работи како Кредитен Консултант
За да станете Кредитен Консултант, потребно е да бидете комуникативни и амбициозни. Нема ограничувања за пол, возраст, образование и работно искуство 18+
Аплицирај
Job image

КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ ВО СКОПЈЕ

 • Град Сите градови
 • Краен рок 09.03.2024
 • Референца #КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ ВО СКОПЈЕ 4

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити.

Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Group (MFG), која обезбедува потрошувачки кредити во  Бугарија, Романија, Полска, Чешка и Македонија.

Тимот на компанијата вклучува млади, креативни и амбициозни вработени со основна цел да развие ефикасна, ефективна, динамична и модерна работна средина.

Во интерес на  проширување на активностите на компанијата, сакаме да вработиме амбициозен, исполнителен и одговорен вработен на позиција:

 

КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ ВО СКОПЈЕ

 

Доколку:

• Сакате да работите во финансиска институција со сигурен приход и можност за обука и развој;

• Имате искуство или сакате да стекнете искуство во областа на продажбата;

• Барате сериозна и одговорна компанија која ќе ви понуди атрактивна работна атмосфера;

• Сакате да контактирате со нови луѓе и да воспоставите долгорочни односи со различни типови на клиенти.

 

Ова е твојата нова можност! Бидете дел од нашиот тим!

 

Од вас очекуваме:

• Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели;

• Развој и одржување на база на клиенти на локацијата;

• Подготовка на периодично известување;

• Стручна и љубезна услуга на купувачи;

• Добри компјутерски вештини;

• Аналитичко размислување и вештини за приоретизирање на задачите;

• Вештини за тимска работа.

 

Ние нудиме:

• Компетитивна фиксна плата и бонуси за работа;

• Платени придонеси за осигурување според платата;

• Приватно здравствено осигурување;

• Редовни внатрешни и надворешни обуки,

• Динамична и одговорна работа во компанија со постојан раст

• Работа во тим од професионалци, кои веруваат во интегритет, тимска работа и отворена комуникација;

 

Ако овој предлог ви е интересен, испратете ни CV со неодамнешна слика.

Ако сметате дека одговарате на нашите барања, а ние на Вашите очекувања, Ве молиме доставете ја Вашата детална биографија со актуелна слика на нашата електронска адреса careers@mcash.mk.

Ние гарантираме доверливост на сите апликации за работа и ќе ги исконтактираме само одобрените кандидати во потесниот круг на избор.

Job image

МЕНАЏЕР ЗА РАЗВОЈ НА ПРОДАЖБА ВО РЕОНОТ НА СКОПЈЕ

 • Град Сите градови
 • Краен рок 09.03.2024
 • Референца #Менаџер за развој на продажба во реонот на Скопје #1

Опис на работни задачи: Финансиско друштво M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити.

Финансиско друштво М КЕШ Македонија е дел од Management Financial Group (MFG), која обезбедува финансиски услуги во Бугарија,Украина, Романија,Полска,Чешка и Македонија.

ФД М Кеш како лидер на пазарот нуди брзи кредити преку онлајн каналот, директно преку Продавниците за пари и преку третиот канал - мрежа на Мобилни кредитни консултанти (МКК).

Со цел да ги задоволиме потребите на населението преку обезбедување на удобна услуга на место и време кое му одговара на секој клиент и ширење на постоечката мрежа на мобилни кредитни консултанти  М Кеш има потреба од Менаџер за развој на продажба во реонот на Скопје.

 

- креирање на свој тим  преку ширење на мрежа на мобилни кредитни консултанти

- интервјуирање, селекција и ангажирање на мобилни кредитни консултанти

- теоретска обука на мобилни кредитни консултанти ( запознавање со продуктите кои ги нудиме и условите )

- практична обука на мобилни кредитини консултанти ( продажба на продукти на терен )

- Ширење на база на нови клиенти преку МКК

- Координација и менаџирање на продажниот тим на компанијата

- Одговорен за постигнување на продажните планови и таргети

- Стратешко планирање, предлагање, следење и анализирање на плановите и трошоците за продажба

 

 

Потребни квалификации:

·        Самоиницијативност

·        Добра организираност

·        Пожелно искуство на иста или слична позиција

·        Валидна возачка дозвола, Б категорија;

·        Одлични и организаторски и комуникациски способности

·        Високо ниво на интегритет и доверливост

·        Лидерски и аналитички вештини;

·        Флексибилност, проактивност и лојалност;

·        Способност за индивидуална и тимска работа.

·        Посветеност и одговорност кон задачите и работата

·        Можност за извршување на задачи во куси рокови и справување со работа под притисок

·        Познавање на Microsoft Office

 

 

Ние нудиме:

• Компетитивна фиксна плата и бонуси за работа;

• Приватно здравствено осигурување за сите вработени,

•Редовни внатрешни и надворешни обуки,

•Пријателска работна атмосфера,

•Динамична и одговорна работа во Компанија со постојан раст,

•Работа со фантастичен тим од професионалци и индивидуалци, кои веруваат во интегритет, тимска работа и отворена комуникација,

•Тим билдинг и други активности кои допринесуваат за сплотувањена тимот и засилување на тимскиот дух,

•Учество во општествено одговорни активности

 

Испратете го вашето CV или мотивационо писмо на careers@mcash.mk

 

Job image

МЕНАЏЕР ЗА РАЗВОЈ НА ПРОДАЖБА ВО РЕОНОТ НА КАВАДАРЦИ

 • Град Кавадарци
 • Краен рок 09.03.2024
 • Референца #Менаџер за развој на продажба во реонот на Кавадарци

Опис на работни задачи: Финансиско друштво M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити.

Финансиско друштво М КЕШ Македонија е дел од Management Financial Group (MFG), која обезбедува финансиски услуги во Бугарија,Украина, Романија,Полска,Чешка и Македонија.

ФД М Кеш како лидер на пазарот нуди брзи кредити преку онлајн каналот, директно преку Продавниците за пари и преку третиот канал - мрежа на Мобилни кредитни консултанти (МКК).

Со цел да ги задоволиме потребите на населението преку обезбедување на удобна услуга на место и време кое му одговара на секој клиент и ширење на постоечката мрежа на мобилни кредитни консултанти  М Кеш има потреба од Менаџер за развој на продажба во реонот на Кавадарци.

 

 

- креирање на свој тим  преку ширење на мрежа на мобилни кредитни консултанти

- интервјуирање, селекција и ангажирање на мобилни кредитни консултанти

- теоретска обука на мобилни кредитни консултанти ( запознавање со продуктите кои ги нудиме и условите )

- практична обука на мобилни кредитини консултанти ( продажба на продукти на терен )

- Ширење на база на нови клиенти преку МКК

- Координација и менаџирање на продажниот тим на компанијата

- Одговорен за постигнување на продажните планови и таргети

- Стратешко планирање, предлагање, следење и анализирање на плановите и трошоците за продажба

 

Потребни квалификации:

·        Самоиницијативност

·        Добра организираност

·        Пожелно искуство на иста или слична позиција

·        Валидна возачка дозвола, Б категорија;

·        Одлични и организаторски и комуникациски способности

·        Високо ниво на интегритет и доверливост

·        Лидерски и аналитички вештини;

·        Флексибилност, проактивност и лојалност;

·        Способност за индивидуална и тимска работа.

·        Посветеност и одговорност кон задачите и работата

·        Можност за извршување на задачи во куси рокови и справување со работа под притисок

·        Познавање на Microsoft Office

 

Ние нудиме:

• Компетитивна фиксна плата и бонуси за работа;

• Приватно здравствено осигурување за сите вработени,

•Редовни внатрешни и надворешни обуки,

•Пријателска работна атмосфера,

•Динамична и одговорна работа во Компанија со постојан раст,

•Работа со фантастичен тим од професионалци и индивидуалци, кои веруваат во интегритет, тимска работа и отворена комуникација,

•Тим билдинг и други активности кои допринесуваат за сплотувањена тимот и засилување на тимскиот дух,

•Учество во општествено одговорни активности

 

Испратете го вашето CV или мотивационо писмо на careers@mcash.mk

Job image

КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ ВО РЕСЕН

 • Град Ресен
 • Краен рок 07.03.2024
 • Референца #КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ ВО РЕСЕН #1

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити.

Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Group (MFG), која обезбедува потрошувачки кредити во  Бугарија, Романија, Полска, Чешка и Македонија.

Тимот на компанијата вклучува млади, креативни и амбициозни вработени со основна цел да развие ефикасна, ефективна, динамична и модерна работна средина.

Во интерес на  проширување на активностите на компанијата, сакаме да вработиме амбициозен, исполнителен и одговорен вработен на позиција:

 

КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ ВО РЕСЕН

 

Доколку:

• Сакате да работите во финансиска институција со сигурен приход и можност за обука и развој;

• Имате искуство или сакате да стекнете искуство во областа на продажбата;

• Барате сериозна и одговорна компанија која ќе ви понуди атрактивна работна атмосфера;

• Сакате да контактирате со нови луѓе и да воспоставите долгорочни односи со различни типови на клиенти.

 

Ова е твојата нова можност! Бидете дел од нашиот тим!

 

Од вас очекуваме:

• Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели;

• Развој и одржување на база на клиенти на локацијата;

• Подготовка на периодично известување;

• Стручна и љубезна услуга на купувачи;

• Добри компјутерски вештини;

• Аналитичко размислување и вештини за приоретизирање на задачите;

• Вештини за тимска работа.

 

Ние нудиме:

• Компетитивна фиксна плата и бонуси за работа;

• Платени придонеси за осигурување според платата;

• Приватно здравствено осигурување;

• Редовни внатрешни и надворешни обуки,

• Динамична и одговорна работа во компанија со постојан раст

• Работа во тим од професионалци, кои веруваат во интегритет, тимска работа и отворена комуникација;

 

Ако овој предлог ви е интересен, испратете ни CV со неодамнешна слика.

Ако сметате дека одговарате на нашите барања, а ние на Вашите очекувања, Ве молиме доставете ја Вашата детална биографија со актуелна слика на нашата електронска адреса careers@mcash.mk.

Ние гарантираме доверливост на сите апликации за работа и ќе ги исконтактираме само одобрените кандидати во потесниот круг на избор.

Job image

КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ ВО ВЕЛЕС

 • Град Велес
 • Краен рок 29.02.2024
 • Референца #КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ ВО ВЕЛЕС #1

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити.

Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Group (MFG), која обезбедува потрошувачки кредити во  Бугарија, Романија, Полска, Чешка и Македонија.

Тимот на компанијата вклучува млади, креативни и амбициозни вработени со основна цел да развие ефикасна, ефективна, динамична и модерна работна средина.

Во интерес на  проширување на активностите на компанијата, сакаме да вработиме амбициозен, исполнителен и одговорен вработен на позиција:

 

КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ ВО ВЕЛЕС

 

Доколку:

• Сакате да работите во финансиска институција со сигурен приход и можност за обука и развој;

• Имате искуство или сакате да стекнете искуство во областа на продажбата;

• Барате сериозна и одговорна компанија која ќе ви понуди атрактивна работна атмосфера;

• Сакате да контактирате со нови луѓе и да воспоставите долгорочни односи со различни типови на клиенти.

 

Ова е твојата нова можност! Бидете дел од нашиот тим!

 

Од вас очекуваме:

• Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели;

• Развој и одржување на база на клиенти на локацијата;

• Подготовка за периодично известување;

• Стручна и љубезна услуга на купувачи;

• Добри компјутерски вештини;

• Аналитичко размислување и вештини за приоретизирање на задачите;

• Вештини за тимска работа.

 

Ние нудиме:

• Компетитивна фиксна плата и бонуси за работа;

• Приватно здравствено осигурување за сите вработени,

•Редовни внатрешни и надворешни обуки,

•Пријателска работна атмосфера,

•Динамична и одговорна работа во Компанија со постојан раст,

•Работа со фантастичен тим од професионалци и индивидуалци, кои веруваат во интегритет, тимска работа и отворена комуникација,

•Тим билдинг и други активности кои допринесуваат за сплотувањена тимот и засилување на тимскиот дух,

•Учество во општествено одговорни активности

 

Ако сметате дека одговарате на нашите барања, а ние на Вашите очекувања, Ве молиме доставете ја Вашата детална биографија со актуелна слика на нашата електронска адреса careers@mcash.mk.

Ние гарантираме доверливост на сите апликации за работа и ќе ги исконтактираме само одобрените кандидати во потесниот круг на избор.

Job image

КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ ВО ДЕЛЧЕВО

 • Град Делчево
 • Краен рок 29.02.2024
 • Референца #КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ ВО ДЕЛЧЕВО 1

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити.

Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Group (MFG), која обезбедува потрошувачки кредити во  Бугарија, Романија, Полска, Чешка и Македонија.

Тимот на компанијата вклучува млади, креативни и амбициозни вработени со основна цел да развие ефикасна, ефективна, динамична и модерна работна средина.

Во интерес на  проширување на активностите на компанијата, сакаме да вработиме амбициозен, исполнителен и одговорен вработен на позиција:

 

КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ ВО ДЕЛЧЕВО

 

Доколку:

• Сакате да работите во финансиска институција со сигурен приход и можност за обука и развој;

• Имате искуство или сакате да стекнете искуство во областа на продажбата;

• Барате сериозна и одговорна компанија која ќе ви понуди атрактивна работна атмосфера;

• Сакате да контактирате со нови луѓе и да воспоставите долгорочни односи со различни типови на клиенти.

 

Ова е твојата нова можност! Бидете дел од нашиот тим!

 

Од вас очекуваме:

• Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели;

• Развој и одржување на база на клиенти на локацијата;

• Подготовка за периодично известување;

• Стручна и љубезна услуга на купувачи;

• Добри компјутерски вештини;

• Аналитичко размислување и вештини за приоретизирање на задачите;

• Вештини за тимска работа.

Предност имаат кандидати со познавање на албански јазик !

 

Ние нудиме:

• Компетитивна фиксна плата и бонуси за работа;

• Приватно здравствено осигурување за сите вработени,

•Редовни внатрешни и надворешни обуки,

•Пријателска работна атмосфера,

•Динамична и одговорна работа во Компанија со постојан раст,

•Работа со фантастичен тим од професионалци и индивидуалци, кои веруваат во интегритет, тимска работа и отворена комуникација,

•Тим билдинг и други активности кои допринесуваат за сплотувањена тимот и засилување на тимскиот дух,

•Учество во општествено одговорни активности

 

Ако сметате дека одговарате на нашите барања, а ние на Вашите очекувања, Ве молиме доставете ја Вашата детална биографија со актуелна слика на нашата електронска адреса careers@mcash.mk.

Ние гарантираме доверливост на сите апликации за работа и ќе ги исконтактираме само одобрените кандидати во потесниот круг на избор.

Job image

ОРГАНИЗАТОР НА АГЕНТИ ЗА НАПЛАТА НА ТЕРЕН ВО РЕОНОТ НА БИТОЛА

 • Град Битола
 • Краен рок 29.02.2024
 • Референца #Организатор на агенти за наплата на терен во реонот на Битола

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Компанијата е дел од брзорастечката меѓународна група, која располага со развиена мрежа канцеларии на територијата на Бугарија, Украина, Романија, Полска, Чешка и Македонија. Тимот на компанијата вклучува млади, креативни и амбициозни вработени со основна цел да развие ефикасна, ефективна, динамична и модерна работна околина.

Во врска со проширувањето на активностите на компанијата, сакаме да вработиме амбициозен, снаодлив и одговорен вработен на позиција:

Организатор на агенти за наплата на терен во реонот на Битола

 

1.Потребни квалификации:

-Задолжително искуство во водење на тим од луѓе,

-Комуникативен, со силни комуникативни и преговарачки вештини,

-Авторитетна и одговорна личност,

-Способност за справување со проблематични клиенти,

-Доверлива личност,

- Пожелно, но не  неопходно искуство во наплата на терен,

-Да поседува возачка дозвола Б категорија

- Со место на живеење во реонот на Битола

 

2. Задачи на позиција:

-Работа на терен,

-Креирање на свој тим агенти за наплата на терен, преку интервјуирање, селекција и ангажирање на соодветни кандидати,

-Организирање и координирање на работата на тимот агенти за наплата на терен, кои се под негова надлежност,

-Одговорен за постигнување на плановите и таргетите за наплата,

-Поддршка на терен на тимот агенти за наплата со кои раководи,

- Изготвување на план  за наплата на ненаплатени плаќања,

-Следење на доделените клиенти за да се идентификуваат неплатените долгови,

- Лоцирање и контактирање на клиентите за да го договорат или извршат плаќањето на истите телефонски или на адреса,

-Ажурирање на соодветните податоци

 

3.Ние нудиме:

-Компетитивна плата

-Службено возило

-Пријателска работна атмосфера

-Динамична и одговорна работа со постојан раст

-Работа со тим од професионалци и индивидулаци,кои веруваат во интегритет,тимска работа и  отворена комуникација

-Можност за внатрешни и надворешни обуки за усовршување во областа

 

Доколку сметате дека одговарате на нашите барања, а ние на Вашите очекувања, Ве молиме доставете го вашето  CV на нашата електронска адреса careers@mcash.mk

Ние гарантираме доверливост на сите апликации за работа и ќе ги исконтактираме само одобрените кандидати во потесниот круг на избор.