step 1

Креирај профил и сподели го твојот уникатен линк

 

Доколку не си наш клиент (*), потребно е да креираш профил на М Кеш (https://mcash.mk/donesi-prijatel ) и да го споделиш твојот уникатен линк на твојот пријател кој не бил никогаш клиент на М Кеш. Сподели го линкот на Facebook, Instagram или други социјални мрежи.

(*) Постојните клиенти нема потреба да креираат профил на веб страната.

step 2

Твојот пријател креира профил на М Кеш и аплицира за кредит

 

Откако твојот пријател ќе кликне на уникатниот линк што му го сподели, треба да креира профил на М Кеш  и да аплицира за кредит. Доколку твојот пријател аплицира со физичко присутво во продавниците за пари, потребно е и двајцата да сте физички присутни во Продавницата за пари. 

step 3

На твојот пријател треба да му се одобри кредитот

 

Веднаш штом се одобри кредитот на твојот пројател, ти добиваш 1.000 денари

step 4

Земи го твоjот бонус

 

Честитки! Ти си заработи 1.000 денари!


За повеќе информации, прочитајте ги нашите Услови и Правила