Летото е време за приказни, сончеви зраци и безброј авантури. Но, дали знаете што уште може да биде дел од вашето летно сценарио? Доколку сакате да го направите ова лето незаборавно, М КЕШ има нешто специјално подготвено за вас!Од 01 Јуни до 31 Август, секој наш клиент кој ќе земе кредит во предвиде...
Види повеќе
Tribute Concert Tose Proeski: Еден Ден Посветен на Легендата
07.06.2024
Спонзориран од М КЕШ, настанот не беше само концерт, туку и ден на споделување на спомени за вечниот Тоше. Со почеток на...
Види повеќе
Меѓународниот Ден на Човечките Ресурси
15.05.2024
Отворен ден за вработување
Види повеќе
Една насмевка по една. М Кеш, од срце и со љубов.
30.04.2024
Колку малку е потребно за да се измами една детска насмевка? За нас, одговорот е - сè од срце. Нашата компанија М Ке...
Види повеќе
Затоа што секој од нас е херој !
12.04.2024
Заедно, можеме да направиме позитивно влијание и да создадеме поздрав, посреќен свет за сите.
Види повеќе
Како да започнете со штедење на пари и управување со Вашите финансии
08.04.2024
Штедењето на пари е важна навика која може да ви помогне да ги остварите вашите финансиски цели и да ја осигурате вашата...
Види повеќе
Финансиската независност на жените
07.03.2024
8-ми Март е ден кога се дава посебен акцент за напредокот и достигнувањата на жените, како и за предизвиците и недостато...
Види повеќе
Иднината Почнува Дома
26.02.2024
„Иднината Почнува Дома“ – е иницијатива на ТИРЗ и Стопанската Комора со цел да поддржи успешни индивидуалци
Види повеќе
Немај проблеми – М КЕШ е тука секогаш за вас
15.02.2024
Немај проблеми – М КЕШ е тука секогаш за вас
Види повеќе