Извлекувањето на добитниците ќе се врши по електронски пат во 12 часот на следните датуми:

x10 Новогодишни елки:

I коло: 08.11.2022

Добитници: 225066; 224256

II коло: 15.11.2022

Добитници: 224766; 225694

III коло: 22.11.2022

Добитници: 225101; 225597

IV коло: 29.11.2022

Добитници: 225121; 226580; 225414; 225212

x3 TV 

I коло: 09.12.2022

Добитник: 229162

II коло: 19.12.2022

Добитник: 228652

III коло: 30.12.2022

Добитник: 232815

Главна награда: Викенд ваучер за двајца во Маврово

Извлекување на 05.01.2023 година! 

Вклучи се во зимската наградна лудорија на М Кеш,  и освој еден тон награди! Аплицирај