Пријавете се на М Кеш и добијте ја вашата понуда за работа, каде што ќе најдете:

  • Пријатно работно опкружување со млад и насмеан тим
  • Флексибилна програма, секогаш се обидуваме да најдеме решенија за одржување на социјалната рамнотежа
  • Вистински шанси за да се развивате професионално
  • За да аплицирате за работа во рамките на нашата компанија, ве молиме погледнете го списокот на достапни работни места, во делот, "Достапни работни места"
  • Доколку слободните места не одговараат на вашиот профил, ве молиме пополнете го образецот подолу или испратете ни го вашето CV на е-пошта careers@mcash.mk и наведете ги вашите професионални интереси 
+389
Само бројки се дозволени

Полето е задолжително