Featured job
ТОКМУ ТЕБЕ ТЕ БАРАМЕ
Работи како Кредитен Консултант
За да станете Кредитен Консултант, доволно е да бидете комуникативни и амбициозни. Нема ограничувања за пол, возраст, образование и работно искуство 18+
Аплицирај

МОБИЛЕН КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ

  • Град Скопје
  • Краен рок 04.01.2021
  • Референца #2

Доколку сакате да се приклучите во трговската мрежа на Финансиско Друштво М Кеш Македонија, сега Ви е можноста.

За да станете дел од тимот на М Кеш како Мобилен кредитен консултант не ви е потребно CV!

Сé што е потребно е да бидете :

-        Комуникативни

-        Амбициозни

-        Одговорни

-        Организирани

-        

И не постојат ограничувања на пол, возраст, образование или искуство!

Предности како Мобилен кредитен консултант:

-        Ќе бидете дел од меѓународна и одговорна компанија која нуди можност за развој

-        Нудиме систем на наградување кој Ви нуди висока почетна плата

-        Транспарентни и јасни услови за начинот на наградување

-        Нудиме јасен систем за раст на кариерниот пат во компанијата

-        Добивате професионална и индивидуална обука за продуктите кои ги нудиме и продажни активности

Од Вас очекуваме:

-        Да ги презентирате и нудите нашите продукти пред потенцијалните и пред сегашните клиенти

-        Вршите директна продажба на финансиските производи на компанијата

-        Грижа за клиентите

-        Грижа за остварување на договорените обврски од страна на клиентите

 

Доколку сакате да заработувате одлично и сакате да работите со луѓе и во општествено одговорна компанија, тогаш станете дел од формулата за успех на М КЕШ. За да аплицирате и за повеќе информации контактирајте не на следниот телефонски број 076 / 250-078

 

Ова е Вашата нова можност да станете дел од нашиот тим!