М Бизнис

Кредит од  М Кеш , специјално создаден за потребите на сопственици на бизнис.

М Бизнис е специјално создаден за приватни лица. Минимална сума за аплицирање 60 000 денари, максимална сума за аплицирање 250 000 денари. 

Максимална сума
250 000
Плаќање
Месечно

Зошо да избереш М Бизнис

  • Над 10 години искуство, над 600 000+ клиенти и над 1 000 000+ обезбедени кредити.
  • М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е овластено и регулирано од Министерството за Финансии со Решение за Друштво 12-27558/4.
  • Во М Кеш секогаш се обидуваме да кажеме ДА
  • Аплицирањето е целосно онлајн или на телефон +389 (2) 51 15 000.
  • Одговор на барање за М Бизнис за 5 минути
  • Преносот на средствата од одобрениот кредит на трансакциската смета на клиентот е до 24 часа.
  • Твојата кредитна историја не е проблем за нас.
  • Работиме доверливо, сигурно и со висок процент на одобрување.
  • Кредитираме индивидуално, брзо, флексибилно и транспарентно.

Како фунционира М Бизнис

Избери твој кредит

Избери го износот и периодот на кредитот, кој најдобро одговара на твоите потреби, преку нашиот калкулатор. Откако ќе го направите својот избор за брз кредит, нашиот едноставен калкулатор ќе ја пресмета месечната рата и општиот размер на трошоците на твојот брз онлајн кредит.

Аплицирај

Притисни го копчето Аплицирај за да ја завршиш апликацијата за твојот онлајн кредит. Формата за аплицирање е кратка и лесна, која ќе ти одземе не повеќе од 15 минута. Откако успешно ќе аплицираш, очекувај повик од тимот на М Кеш и во меѓувреме подготви си копија од личната карта и бројот на трансакциската сметка.

Опушти се

Откако тимот на М Кеш ќе ги добие неопходните податоци за тебе, барањето ќе се разгледа во рамките на 15 минути, и при одобрување, М Кеш ќе ти ги префрли средствата од одобрениот кредит директно на посочената од тебе трансакциска сметка во рок од 24 часа.

М Кеш ги префрла одобрените кредити на трансакциска сметка од Понеделник до Петок вклучително од 08:30 до 17:00 часот.

Ако веќе си бил наш клиент и сакаш да аплицираш за М Бизнис одново или да направиш промени по сегашниот кредит, јави ни се +389 (2) 51 15 000.

Услови за апликација за М Бизнис

Ние во М Кеш јасно разбираме, дека кога имаш потреба од мал заем, независно за каква причина, некои од првите прашања, кои што ти доаѓаат на памет се "Колку брзо ќе разберам дали е одобрен кредитот?" и "Колку брзо ќе ги добијам парите на сметка?".

Веднаш штом ја пополните формата за аплицирање, ние ќе се поврземе со тебе за да ја верифицираме потребната информација, и во рок од 15 минути потоа, ние сме во состојба да ви ја пренесеме одлуката.

Понекогаш се случува да не можеш да ја дадеш потребната информација веднаш или ние да имаме потреба од дополнителни податоци. Ако се најдеш во ваква ситуација, не грижи се, тоа не значи дека нема да го разгледаме твоето барање за брз онлајн кредит. Ова се однесува само на мал број од нашите кандидати за кредит, но тоа не значи дека нема да бидат разгледани барањата.

Ние сме горди да кажеме дека сме одговорен кредитор и за нас навистина е важно да сме сигурни дека ќе ти понудиме кредит кој е токму за тебе. На тој начин ние треба да се увериме, дека ќе можеш да си го дозволиш кредитот и ќе можеш да ги плаќаш ратите по истиот. 

Во М Кеш очекуваме да земеш кредит само ако си сигурен, дека ќе можеш да го вратиш навреме. Да бидеш коректен кон нас, како и ние што сме коректни кон тебе.

Твоето барање ќе биде разгледано од нашиот кредитен оддел, во согласност со сите принципи и законски барања за обработка на твоите лични податоци.

Суми од 60 000 денар до 250 000 денари
Брзо, сигурно и транспарентно