М SAFE

Ние во М Кеш направивме целосно нови готовински заеми прилагодени на твоите потреби.

Максимална сума
100 000
Плаќање
Месечно

Во М КЕШ направивме целосно нови готовински кредити прилагодени на Вашите потреби.

Максимален износ од 100.000,00 МКД ; Плаќање МЕСЕЧНО

Кредит на рати е финансиска услуга наменета за долгорочна потреба од пари. Корисникот сам прави избор за периодот и максималниот износ кој му е потребен и на тој начин флексибилно го одредува износот на ратата.

М КЕШ Ви предлага брз кредит М Safe до 100.000,00 денари, за кој аплицирањето може да го извршите целосно онлајн, на телефонскиот број 02 511 5000 или во било која Продавница за Пари.

Аплицирањето за М Safe е лесно, бесплатно и необврзувачко, а по одобрувањето на кредитот можете да се откажете од условите за кредитот.

Зошто да го изберете М КЕШ:
- Над 8 години искуство, над 50 000 услужени клиенти и над 200.000 издадени кредити.
- Во М КЕШ секогаш се обидуваме да кажеме ДА. 
- Одговор на апликација за кредит во рок од 30 минути.
- Преносот на средствата од одобрениот кредит на трансакциската сметка на клиентот е до 1 час или веднаш по одобрувањето во било која Продавница за Пари.
- Твојата кредитна историја не е проблем за нас.
- Работиме доверливо, сигурно и со висок процент на одобрување.
- Кредитираме индивидуално, брзо, флексибилно и транспарентно.

Како функционира М Safe ?

Избери твој кредит
Избери го износот и периодот на кредитот, кој најдобро одговара на твоите потреби, преку нашиот калкулатор. Откако ќе го направиш својот избор за кредит, нашиот калкулатор ќе ја пресмета месечната рата и општиот износ на трошоците на твојот кредит.

Аплицирај
Притисни на копчето Аплицирај за да ја завршиш апликацијата за твојот онлајн кредит. Формата за аплицирање е кратка и лесна, која нема да ти одземе повеќе од 15 минути. Откако успешно ќе аплицираш, очекувај повик од тимот на М КЕШ а во меѓувреме подготви си копија од личната карта/пасош.

Откако тимот на М КЕШ ќе ги добие потребните податоци за тебе, барањето ќе се разгледа во рамките од 15 минути, и во случај на одобрување ќе ти ги префрли средствата од одобрениот кредит директно на трансакциската сметка посочената од тебе во рок од 30 минути (од понеделник до петок од 08:30 до 17:00 часот) или директно во готовина во некоја од Продавниците за Пари низ државата. 
Доколку си наш, веќе постоечки клиент и сакаш да аплицираш за нов кредит или да направиш       промени по моменталниот кредит, јави ни се на 02 511 5000.
 

  • Износ: Од 12.000,00 до 100.000,00 МКД
  • Рок: од 6 до 8 месецa.
  • Отплата: Месечна рата
  • Потребни документи: Валиден документ за лична идентификација