Добитници роденденска наградна игра - 4 коло

19.05.2023

Драги наши читатели,

Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и последните пет добитници на 5.000 денари од четвртото коло од нашата голема роденденска наградна игра.

Среќните добитници на 5.000 денари ни доаѓаат од Радовиш, Делчево, Кавадарци, Скопје и Кочани.

До крајот на наградната игра ни преостануваат извлекувања на десет добитници на 10.000 денари, како и главната награда од 100.000 денари, па затоа не заборавајте и аплицирајте за кредит од М Кеш до 31 мај!

Аплицирајте, играјте и добивајте!

Повеќе новости
Претходно Извлечени добитниците од третото коло од роденденската наградна игра
08.05.2023

Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и третите пет добитници на 5.000 денари од третото коло од нашата голема роденденска...

Види повеќе
Следно Добитници роденденска наградна игра - 5 коло
25.05.2023

Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и првите пет добитници на 10.000 денари од петтото коло од нашата голема роденденска...

Види повеќе