Добитници роденденска наградна игра - 5 коло

25.05.2023

Драги наши читатели,

Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и првите пет добитници на 10.000 денари од петтото коло од нашата голема роденденска наградна игра.

Среќните добитници на 10.000 денари ни доаѓаат од Штип, Тетово, Скопје и Пробиштип.

До крајот на наградната игра ни преостануваат извлекувања на уште пет добитници на 10.000 денари, како и на главната награда од 100.000 денари, па затоа не заборавајте и аплицирајте за кредит од М Кеш до 31 мај!

Аплицирајте, играјте и добивајте!

Повеќе новости
Претходно Добитници роденденска наградна игра - 4 коло
19.05.2023

Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и последните пет добитници на 5.000 денари од четвртото коло од нашата голема роденд...

Види повеќе
Следно Добитници роденденска наградна игра - 6 коло
05.06.2023

Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и послед ите пет добитници на 10.000 денари како и добитникот на главната награда од...

Види повеќе