Добитници роденденска наградна игра - 6 коло

05.06.2023

Драги наши читатели,

Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и послед ите пет добитници на 10.000 денари како и добитникот на главната награда од 100.000 денари од шестото коло од нашата голема роденденска наградна игра.

Среќните добитници ни доаѓаат од Скопје, Делчево и Битола.

На сите добитници на награди тимот на М Кеш Македонија им честита и им посакува голем успех и во иднина.

Повеќе новости
Претходно Добитници роденденска наградна игра - 5 коло
25.05.2023

Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и првите пет добитници на 10.000 денари од петтото коло од нашата голема роденденска...

Види повеќе
Следно Доделување на главната награда од 100.000 денари
23.06.2023

Денес, во просториите на М Кеш Македонија генералниот директор на компанијата г-ѓа Бјанка Катру

Види повеќе