Извлекување на добитник од второ коло за SMART TV!

20.12.2022

На ден 19.12 (понеделник), по софтверски пат, го извлековме и вториот добитник на SMART телевизор. 

Првиот Smart телевизор отпатува во Битола, а ова извлекување, наградата оди во домот на среќниот добитник од Скопје. 

Ни преостанува само уште едно извлекување на 30.12 за SMART телевизор, и влечење на главната награда на убавиот ден-05 јануари: Ваучер викенд за двајца во Маврово!


Аплицирајте,играјте и добивајте! 

Повеќе новости
Претходно Извлекување на добитник од прво коло за SMART TV!
10.12.2022

Приближно 67% од клиентите на М Кеш добиваат подарок со секој одобрен заем, а на 9-ти декември 1 среќен добитник е извлечен за Смарт Телевиз...

Види повеќе
Следно Нова година-нови почетоци! Full-time работа, која можете да ја извршувате од дома
22.12.2022

Во текот на последната деценија, со развојот на технологијата, брзиот интернет и менувањето на ставовите за природата на работата, работењет...

Види повеќе