М Кеш со голема крводарителска акција по повод Светскиот ден на здравјето

07.04.2023

Денес 7 април, на годишнината на основањето на Светската здравствена организација, се одбележува Светскиот ден на здравјето.

По тој повод во просториите на нашата дирекција, во соработка со Заводот за трансфузиологија , беше организирана Крводарителска акција, во која учествуваа нашите вработени и колегите од М Брокер.

Со негување на традицијата на компаниски крводарителски акции, М Кеш ја потврдува својата заложба и посветеност за унапредување на корпоративната општествена одговорност.

Им благодариме на колегите кои се вклучија во дарувањето крв и уште еднаш ја покажаа својата хуманост и солидарност.

Повеќе новости
Претходно Извлечени се и последните тројца добитници на супер кафемат
03.04.2023

Со задоволство ве информираме дека по софтверски пат ги извлековме и последните тројца добитници од наградната игра

Види повеќе
Следно Славиме роденден и даваме пари!
10.04.2023

Славиме 8-ми роденден и даваме пари!

Види повеќе