Нова стилска реклама за 2022 година- М Кеш - Ем први, Ем брзи, Ем наjдобри.... и тоа не е СЕ!

14.02.2022

Популарната македонска медиумска личност позната по многубројни тв проекти Жарко Димитриоски и оваа нова година е заштитно лице на М Кеш Македонија. Тој е автор и извршен продуцент на познатото шоу “Еден на Еден“ и креативен директор во истоимената маркетинг агенција. Жаре едноставно плени со својот начин на хумор и допира до секаков тип на аудиториум. Агенцијата ја избравме за главен партнер за комуникација врз основа на интересниот поглед на бизнисот и различното гледиште прикажано во нивниот стратешки предлог.

  Амбицијата да го продолжиме нашиот раст ја надополнивме со партнер за комуникација, кој гледа подалеку од стандардната рекламна кампања и се фокусира на деловните предизвици. Ние веруваме дека ефективната имплементација на предложените идеи ќе влијае врз нашите деловни резултати. Среќни сме што ќе работиме заедно и оваа година  и убедени сме дека ова ќе биде успешно партнерство за двете страни.

   За нас како компанија е значајно тоа што го имавме замислено како идеја, сега е реализирано како готова кампања која штотуку започна а ќе трае до крајот на годината. Презентацијата на нашите услуги е прикажана преку ТВ спот со Жаре, под мотото "М Кеш - Ем први, Ем брзи, Ем наjдобри.... и тоа не е СЕ!"

Погледнете го новиот спот, кој го преставува стилот на М Кеш Македонија: https://bit.ly/3oMdP7D 

М Кеш го цени времето на клиентите и затоа потребата да бидеме поблиску до вас ни овозможува да бидеме уште подостапни со нашите услуги и да ги задоволиме вашите барања. Посетете не во нашите Продавници за пари  со 41 локација ширум Македонија. Аплицирајте онлајн од комодитетот на вашиот дом или преку асистенција на Mобилен кредитен консултант преземете ги паричните средства од посакуваната локација. 

Повеќе новости
Претходно Како да разговарате со децата за пари
21.01.2022

Секој знае дека децата гледаат, слушаат и учат од своите родители и од оние околу нив. Дали знаевте дека начинот на кој тие се справуваат со...

Види повеќе
Следно Розите и нивното значење
24.02.2022

Присуството на цвеќе предизвикува среќни емоции, ги зголемува чувствата на задоволство од животот и влијае на социјалното однесување на пози...

Види повеќе