Новиот каталог од програмата за лојалност на М КЕШ е веќе тука

16.08.2023

Програмата за лојалност на М КЕШ е од една од основните програми, со која сакаме да ја изразиме нашата благодарност кон вас – нашите клиенти а со која се стремиме да го збогатиме вашето секојдневие.

Сакаме да ви се заблагодариме за довербата која секојдневно ни ја давате, затоа постојано го дополнуваме нашиот каталот М Бонус со атрактивни понуди и подароци, кои ви носат дополнителни бенефити и задоволства. Во новиот каталог можете да најдете различни подароци за сечиј вкус. 
Разгледајте го ТУКА.
Со вашиот прв кредит од М КЕШ, вие станувате дел од програмата за лојалност и можете да добиете одлични подароци !
Аплицирајте за кредит од М КЕШ и земете ја вашата сребрена картичка и за секоја рата (до 3 дена задоцнување) добивате посебен печат.

Соберете 8 печати и земете го вашиот прв подарок. Колку повеќе рати плаќате, толку подобри подароци следуваат за вас од нашиот специјален каталог.

Одкако ќе ги пополните двете страни од талончето од сребреното ниво, преминувате на златно ниво. Пополнете ги двете страни на талончето со златно ниво и добијте талонче со дијамантско ниво. На ова ниво, подароците се уште попривлечни за вас и можете да го одберете вашиот подарок од страниците 5 и 6. Подарете си прекрасен подарок за вас и вашите најблиски од нашиот каталог на лојални клиенти!

Искористете ги многубројните вможности за награди и бонуси коишто М КЕШ ви ги нуди за вас и вашите најмили.

Повеќе новости
Претходно Доделување на главната награда од 100.000 денари
23.06.2023

Денес, во просториите на М Кеш Македонија генералниот директор на компанијата г-ѓа Бјанка Катру

Види повеќе
Следно “Дај си 5-ка“ е твојата шанса до 5 000 денари СЕКОЈА НЕДЕЛА!
01.09.2023

Дали си спремен за 5-ка? Бидејки ние сме!

Види повеќе