Последниот телевизор, во рацете на среќен добитник од Скопје

30.12.2022

Денеска, на ден 30.12 (петок) во 12.00 часот, по софтверски пат, го извлековме последниот добитник на SMART телевизор. 

Првиот Smart телевизор отпатува во Битола, а ова извлекување, наградата оди во домот на среќниот добитник од Скопје. 

Едвај чекаме да видиме на кој среќен добитник ќе го пратиме на преееекрасен викенд во Маврово со друштво! 

Ни преостанува влечење на главната награда на убавиот ден-05 јануари: Ваучер викенд за двајца во Маврово!


Аплицирајте,играјте и добивајте! 

Повеќе новости
Следно Луксузни подароци за скапоцен празник!
06.02.2023

Секој месец имаме повод за некакво славење и наградување кон фановите на Facebook. Овојпат, во месец февруари, имаме прекрасно изненадување ...

Види повеќе