Славиме роденден и даваме пари!

10.04.2023

Славиме 8-ми роденден и даваме пари! 

Во периодот од 10.04. до 31.05.2023 година, секој клиент кој ќе земе кредит ќе учествува во новата роденденска наградна игра на М Кеш во која главната награда е 100.000 денари!

Аплицирајте до 31.05.2023 година за кредит од М Кеш и имате можност да добиете:

1 x 100.000 денари

10 x 10.000 денари

20 x 5.000 денари

Извлекувањето на првото коло е на 20.04.2023 година.

Повеќе новости
Претходно М Кеш со голема крводарителска акција по повод Светскиот ден на здравјето
07.04.2023

Денес 7 април, на годишнината на основањето на Светската здравствена организација, се обележува Светскиот ден на здравјето.

Види повеќе
Следно М Кеш со хуманитарна велигденска донација
18.04.2023

По повод велигденските празници М Кеш донираше хуманитарни пакети со неопходни намирници, храна и средства за социјално ранливи семејства во...

Види повеќе