Лојална програма

МБонус е специјална програма создадена за лојални клиенти на M Cash Macedonia.

Ние веруваме дека нашите клиенти се посебни и покрај брзите заеми и позајмените пари тие заслужуваат личен третман, подароци и пријатни изненадувања. Со секој нов кредит добивате талонче за лојалната програма. Веднаш се стекнувате со сребрено ниво и со секој нареден кредит добивате ниво нагоре, златно ниво, дијамантско ниво. Во талончето се собираат печати, а печатите ги ставате откако ќе ја исплатите вашата рата навремено или со максимално време на доцнење од 3 дена.

Што претставува Лојалната Програма?

МБонус е програма специјално креирана за лојалните клиенти на М Кеш.

Види повеќе
Каталог со подароци

МБонус е програма специјално креирана за лојалните клиенти на М Кеш.

Види повеќе