М Бонус е специјална програма создадена за лојални клиенти на M Cash Macedonia.

Ние веруваме дека нашите клиенти се посебни и покрај брзите заеми и позајмените пари тие заслужуваат личен третман, подароци и пријатни изненадувања.

Со секој нов кредит добивате талонче за лојалната програма. Веднаш се стекнувате со сребрено ниво и со секој нареден кредит добивате ниво нагоре, златно ниво, дијамантско ниво. Во талончето се собираат печати, а печатите ги ставате откако ќе ја исплатите вашата рата навремено или со максимално време на доцнење до 3 дена.

Бројот на собрани печати ќе можете да го проверувате на:

Јавете се во Контакт центар 02 51 15 000

Пишете ни на Месинџер или во ДМ на Инстаграм

Или во некоја од нашите Продавници за пари