Доделување на главната награда од 100.000 денари

23.06.2023

Денес, во просториите на М Кеш Македонија генералниот директор на компанијата г-ѓа Бјанка Катру ја додели главната награда од 100.000 денари од големата наградна игра „Славиме 8-ми роденден" на среќниот добитник г-ѓа Анета Митковска од Скопје.

Тимот на М Кеш и ја честита главната наградата на добитничката, како и на сите останати 30 добитници на награди од 5.000 и 10.000 денари од големата роденденска наградна игра.

М Кеш - ЕМ Први, ЕМ Брзи, ЕМ Најдобри! 

 

Повеќе новости
Претходно Добитници роденденска наградна игра - 6 коло
05.06.2023

Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и послед ите пет добитници на 10.000 денари како и добитникот на главната награда од...

Види повеќе