“Дај си 5-ка“ е твојата шанса до 5 000 денари СЕКОЈА НЕДЕЛА!

01.09.2023

Дали си спремен за 5-ка? Бидејки ние сме!

5 добитници, 5 000 денари, секоја недела во наредните 9 недели. 

Правилата се едноставни. Со секој земен кредит во предвидениот период вие автоматски станувате потенцијален добитник и дел од извлекувањето. 

Период: 1ви Септември – 31ви Октомври, 2023 год. 

Кој: Секој клиент кој ќе земе кредит во предвидениот период 

Награда: 5 добитници, 5000 денари. Секоја недела , 9 недели по ред.

Следете не на нашиот веб сајт и на нашите социјални мрежи каде може да видите кои се среќните добитници кои ќе добијат по 5000 денари секоја недела. Не ја пропуштајте оваа изворедна шанса да станете дел од “Дај си 5-ка“ кампањата и многу други промоции кои следат.

И не заборавајте да ни кажете што ќе направите со овие 5000 денари. Ние имаме многу идеи , но сме возбудени да ги слушнеме вашите и да размени интересни мислења.

 

Повеќе новости
Следно Пет години успех – Приказната за М КЕШ
02.10.2023

Колку и да бевме сигурни во успехот на „продавниците за пари“ на М КЕШ кои ги отворивме во Македонија на 1ви Октомври 2018 година, не можевм...

Види повеќе