Добитник на главна награда Ваучер Викенд за двајца во Маврово

06.01.2023

Денеска, во 12.00 часот, по софтверски пат го извлековме добитникот на главната награда Ваучер Викенд за двајца во МАВРОВО. Честитки на добитникот!

Тимот на М Кеш му посакува викенд полн со пријатни емоции и спомени!

Повеќе новости
Претходно На 1 јануари се дочекува Новата година, но според некои верувања на 14 јануари е почеток на новата година. Дали знаете з...
07.01.2023

Источната православна црква и понатаму го користи Јулијанскиот календар, а според него новата година почнува на 14 јануари од Грегоријанскио...

Види повеќе