Извлечени добитниците од третото коло од роденденската наградна игра

08.05.2023

Драги наши читатели,

Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и третите пет добитници на 5.000 денари од третото коло од нашата голема роденденска наградна игра.

Среќните добитници на 5.000 денари ни доаѓаат од Штип, Крива Паланка, Скопје, Кочани и Струмица.

До крајот на наградната игра ни преостануваат извлекувања на уште многу награди меѓу кои и главната награда од 100.000 денари , затоа не заборавајте и аплицирајте за кредит од М Кеш до 31 мај!

Аплицирајте, играјте и добивајте!

Повеќе новости
Претходно Извлечени се и вторите пет добитнци од роденденската наградна игра
28.04.2023

Со огромно задоволство ве информираме дека ги извлековме и вторите пет добитници на 5.000 денари од второто коло од нашата голема роденденск...

Види повеќе
Следно Добитници роденденска наградна игра - 4 коло
19.05.2023

Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и последните пет добитници на 5.000 денари од четвртото коло од нашата голема роденд...

Види повеќе