Извлечени се и вторите пет добитнци од роденденската наградна игра

28.04.2023

Со огромно задоволство ве информираме дека ги извлековме и вторите пет добитници на 5.000 денари од второто коло од нашата голема роденденска наградна игра.

Среќните добитници на 5.000 денари ни доаѓаат од Ресен, Охрид, Скопје, Тетово и Богданци.

До крајот на наградната игра ни преостануваат уште многу награди, затоа не заборавајте и аплицирајте за кредит од М Кеш до 31 мај и учествувајте во извлекувањето за главната награда од 100.000 денари!

Аплицирајте, играјте и добивајте!

Повеќе новости
Претходно Пари до дома – нов продажен канал под брендот М Кеш
26.04.2023

М Кеш започнувајќи од овој месец ја воведува новата услуга Пари до дома – Мобилен кредитен консултант.

Види повеќе
Следно Извлечени добитниците од третото коло од роденденската наградна игра
08.05.2023

Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и третите пет добитници на 5.000 денари од третото коло од нашата голема роденденска...

Види повеќе