Извлечени се првите пет добитнци од роденденската наградна игра

20.04.2023

Со огромно задоволство ве информираме дека ги извлековме првите пет добитници на 5.000 денари од првото коло од нашата голема роденденска наградна игра.

Среќните добитници на 5.000 денари ни доаѓаат од Велес, Гевгелија, Скопје, Тетово и Охрид.

До крајот на наградната игра ни преостануваат уште многу награди, затоа не заборавајте и аплицирајте за кредит од М Кеш до 31 мај и учествувајте во извлекувањето за главната награда од 100.000 денари!

Аплицирајте, играјте и добивајте!

Повеќе новости
Претходно М Кеш со хуманитарна велигденска донација
18.04.2023

По повод велигденските празници М Кеш донираше хуманитарни пакети со неопходни намирници, храна и средства за социјално ранливи семејства во...

Види повеќе
Следно Пари до дома – нов продажен канал под брендот М Кеш
26.04.2023

М Кеш започнувајќи од овој месец ја воведува новата услуга Пари до дома – Мобилен кредитен консултант.

Види повеќе