Извлекување на добитник од прво коло за SMART TV!

10.12.2022

Приближно 67% од клиентите на М Кеш добиваат подарок со секој одобрен заем, а на 9-ти декември 1 среќен добитник е извлечен за Смарт Телевизор од Новогодишната Наградна игра! 
 
По софтверски пат, на 9-ти декември го извлековме среќниот добитник на SMART телевизор. Нашата цел е да се грижиме за клиентите и освен што нудиме нај транспарентно кредитирање, им даваме можност на клиентите да учествуваат во нашите забавни наградни игри. 

Овој месец, клиентите учествуваат во извлекување за еден од 3 SMART телевизори. Секој што ќе аплицира во промотивниот период, има шанса да биде извлечен за награда. 
Второто коло за извлекување на вториот SMART телевизор е на 19-ти декември во 12 часот. 

Сите добитници се објавени нашата веб страна во делот "ДОБИТНИЦИ". 

Му посакуваме се најдобро на нашиот прв добитник од извлекувањето и многу среќа да го следи!

 

Играј и забавувај се! Аплицирај и добивај! 
еМ Кеш, еМ Телевизор! :) 

Повеќе новости
Претходно Како да се забавувате и да заштедите пари во исто време?
01.12.2022

Кога станува збор за заштеда на пари, првиот трошок што треба да се намали е забавата. Одење во кино, патување, излегување со пријателите......

Види повеќе
Следно Извлекување на добитник од второ коло за SMART TV!
20.12.2022

Првиот Smart телевизор се отпатува во Битола, а ова извлекување, наградата оди во домот на среќниот добитник од Скопје.

Види повеќе