Какво е чувството да добиеш голема новогодишна елка, баш пред нова година

29.11.2022

Во месец ноември израдувавме 10 семејства со гооолема елка и еден тон украси!  Промоцијата веќе создава вистинска зимска сензација кај оние кои учествуваа и веќе размислуваме како да ја наградиме оваа успешна кампања со понатамошни возбудливи награди.  
 

Во делот на ДОБИТНИЦИ можете да ги видите сите среќници на награди од актуелната кампања и идни извлекувања. 

А во месец декември, имате можност со секој одобрен кредит да учествувате во извлекувањето за еден од 3 Smart TV! 
Излвекувањата ќе бидат во 3 кола и тоа:

I коло: 09.12.2022

II коло: 19.12.2022

III коло: 30.12.2022

 

На сите идни апликанти на М Кеш им посакуваме УСПЕХ! А за брза апликација, можете да го искористите копчето Аплицирај и веднаш да аплицирате за кредит.
 

Повеќе новости
Претходно Оваа нова година подароците одлично се вклопуваат со желбите на луѓето!
23.11.2022

Со М Кеш Македонија оваа празнична сезона е многу посакавуана, а подароци лесно се вклопуваат во секој дом.

Види повеќе
Следно Како да се забавувате и да заштедите пари во исто време?
01.12.2022

Кога станува збор за заштеда на пари, првиот трошок што треба да се намали е забавата. Одење во кино, патување, излегување со пријателите......

Види повеќе