Луксузни подароци за скапоцен празник!

06.02.2023

Секој месец имаме повод за некакво славење и наградување кон фановите на Facebook. Овојпат, во месец февруари, имаме прекрасно изненадување за фановите, повод денот на Вљубените, поточно кажано Денот на виното и љубовта - Св.Трифун. 

Идејата на играта е да ги поттикнеме фановите да ни раскажат за нивното најромантично дожување или изненадување некогаш. Дел од романтичните приказни, поточно 5 романтични приказни ќе наградиме со луксузен вински сет! 

Играта ја започнуваме денес и фановите ќе имаат можност се до 12.02 да ги запишат во коментар интересните романтични изненадувања независно дали ги приредиле или ги доживеале. 
На 13.02 ќе ги објавиме добитниците на лусузен вински сет. 

Доколку ја читаш оваа статија, упатисе веднаш кон Фан страната на Facebook на М Кеш Македонија, и напиши некоја кратка твоја приказна. Сигурни сме дека имаш што да ни раскажеш! :) 

Среќно на сите!